▪ Om RealMail
▪ Produkter
▪ Kunder & cases
▪ Nyhedsbrev
▪ Kontakt
 

Kunder & cases

I RealMail arbejder vi ud fra filosofien om at skabe win-win situationer for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har løst opgaver for mange store og små virksomheder. Nedenfor ser du et lille udsnit af de kunder og samarbejdspartnere, som RealMail har lavet projekter sammen med...

 


 

 

 

 

Toyota er forgangsbillede for mange virksomheder specielt indenfor optimering af produktion (Lean) og marketing.
Toyotaforhandlere landet over bruger i dag RealMails Direct marketing løsning til direct mail, online-kommunikation, kampagneopfølgning og i det daglige salg og servicering af deres kunder. 
 
 

 

 

Jubii er en af de mest besøge hjemmesider i Danmark. Jubii og RealMail har et samarbejde omkring online-afsendelse af rigtige postkort direkte fra jubii.dk.
 
 

 

 

 

RealMail har leveret løsningen, der gør det muligt at sende Tuborgmotiverne som rigtige postkort direkte fra Tuborg.dk. Både på Roskilde festivalen og på de Grønne koncerter leverede RealMail løsningen, så festivaldeltagerne kunne sende en postkorthilsen direkte fra koncerterne.

  

 

 

Radio100 FM er den største lokale radiostation i Danmark. På Radio100 FM's hjemmeside, kan man bl.a. sende postkort med de populære radioværter som forside motiv.
 
 
 

 

Green Credit anvender RealMails Direct Marketing løsning til direct mail, i forbindelse med bl.a. konkurrencer, udsendelse af informationer til kunder m.m.

 

 

 

Basisbank.dk bruger RealMails Direct marketing løsning til direct mail, i forbindelse med bl.a. bouncemails m.m.

 


 

 

RealMail har levereret flere spændende mobile løsninger til Telenor. Bl.a. et MMS eventsystem, postkort direkte fra mobiltelefonen og SMS-afstemning.
 
 

 

 

 

Sammen med Post Danmark har RealMail gennem flere år tilbudt Post Danmarks brugere, at de kunne sende deres julekort direkte fra Internettet. RealMail har desuden ligget som fast service i Post Danmarks elektroniske posthus, E-Posthuset. 
 
 

 
 

 

RealMail har leveret det system, der giver Telias brugere mulighed for at sende rigtige postkort direkte fra deres kameramobil. RealMail udvider løbende postkortservicen for Telia.

  


 

RealMail har leveret løsningen til undertøjsgiganten Triumph, som gør det muligt for brugerne at sende et rigtigt postkort med de flotte Triumph-motiver.

   


 

RealMails Direct marketing løsning hjælper rekrutteringsvirksomheden med at holde løbende kontakt med både kunder, vikarer og samarbejdspartnere.

 

 

 

 

Fra Sloggis danske, norske og svenske hjemmesider, er det hver dag muligt at sende gratis postkort for de 10 første som kommer ind på siden. RealMail har leveret løsningen, som gør det muligt at sende postkortene og styre antallet af gratis afsendelser.

 

 
RealMail har et enestående samarbejde med Ericsson omkring udvikling og levering af mobile services.
 
Design & programmering: Giantmedia